Doner til Tønder festival

150,00 DKK

Doner dine penge til Tønder Festival.
På grund af Covid-19 har Tønder Festival ikke afholdt deres festival 2020, og det har betydet at festivalen nu står i en stram økonomisk situation.

Derfor kan du nu doner alle dine penge til Tønder Festival.

Categories: ,
 

Description

På Tønder Festival har vi været originale og originaler siden 1974. Vi spiller sommeren i mål med ægte musik, i ægte sønderjysk marskland, med ægte oplevelser. Vores fællesskab vokser år for år med frivillige, gæster, musikere og lokale, der alle har en ting til fælles: Vores kærlighed til det, der er gjort med omhu. Det særlige. Det ægte. Hos os fejrer vi musikken i sin originale form, og alle er velkomne –på en betingelse: Du skal komme, som du er, så synger vi originalen frem i dig. Det er derfor, musikere fra hele verden vælger os i Tønder. Og det er grunden til, at alle vi originale mødes i marsken, når sommeren går på hæld.

Du kan være med til at sikre en ægte musikfestival, ved at vælge at give et gavebidrag til Tønder Festival Forening. Dit bidrag vil udover, at gøre dig til en ægte original, også hjælpe Tønder Festivals fremtidige fundament.

Evt. Detaljer om produktet såsom størrelse eller andet relevant.
Vælger du at give et gavebidrag til Tønder Festival, vil du modtage et gavegiverbevis, som du kan hænge op som evigt minde.

Vendor Information