Blokarting på Rømø

150,00 DKK

Kør 30 minutter i ensingle blokart på sønderstrand – Rømø.

Ved valg af denne gave skal man selv høre Kitesyd af hvornår de er til stede på Rømø.

Categories: ,
 

Description

Blokart er en forholdsvis ny opfindelse, som startede i New Zealand i 1999.

Siden år 2000 er det gået rigtig stærkt og de har vundet indpas over det meste af verden, særligt i Europa, hvor vi har brede strande og god stabil vind at lege med. Så man kan få en unik action oplevelse, ved at komme til Rømø og prøve på egen hånd.

Blokarts er meget manøvredygtige og derfor nemme at styre. De kan faktisk køre ret stærkt, op til 70Km/t på de mest blæsende dage og det er helt uden bremser. Så derfor starter vi altid med en introduktion af kart’en og kører kun rundt på de en bane, indtil man har styr på hvordan man laver vendinger og stopper igen.

Det tager typisk ikke længere end 10-15 minutter at blive dus med at køre blokart og derfor er muligt for børn ned fra 6 – 8-årsalderen at køre alene. Hvis man har mindre børn, er det muligt at køre en tandem, så man kører 2 personer sammen.

KiteSyd afvikler kurser i blokarting, så kunne du tænke dig at give din chef, hustru børn eller kammerater baghjul I et race på Danmarks bedste sted for blokarting, så glæder vi os, til at se jer på Rømø’s Sønderstrand.

Handicap kørsel arrangeres. Hvis der er brug for en lift, til at hejse person i blokart, har vi også mulighed for det. Men det skal bestilles i forvejen, så liften er med på stranden.

Vendor Information