Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for handel på Julegaventonder.dk
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle ordrer og leverancer fra Julegaventonder.dk

Henvendelser
Har du spørgsmål tilJulegaventonder.dk, kan du kontakte os på salg@Julegaventonder.dk eller på telefon 81 40 81 08. Ved henvendelser omkring en allerede afgivet ordre bedes du venligst have dit ordrenummer klar.

Bestilling

INTET SALG TIL PRIVATE

Al bestilling foregår online på Julegaventonder.dk eller ved personlig/telefonisk kontakt til ansvarlig for siden.

Virksomheden køber et eller flere gavekort og modtager alle koder på mail. derefter modtager alle medarbejderer et login, hvorefter medarbejderen selv vælger 1 stk. gave og sætter denne i bestilling. Virksomheden vælger om gaverne skal leveres samlet på firmaadressen, eller om medarbejderen selv skal afhente gaven i butikken. Det er medarbejderens eget ansvar at afhente gaven i den valgte butik. 

Virksomheden afgiver samlet ordre ved at udfylde en bestillingsformular – fanen: BESTIL JULEGAVER og modtager herefter gavekortet/gavekortene. 
Der er ikke minimum på, hvor mange medarbejdere der skal vælge de enkelte gaver – én er nok. Der tages forbehold for evt. udsolgte varer, som erstattes med lign. produkter i samme prisklasse og kvalitet. Visse produkter findes i en begrænset mængde og kan meldes udsolgt frem mod jul. Hvis en medarbejder glemmer at bestille en gave inden for tidsperioden, vil gavekortet blive doneret til en af vores donerings projekter.

Der tages forbehold for taste- og trykfejl, udgåede varer og force majeure.

Bestilling på Julegaventonder.dk – som medarbejder

  1. Du har nu modtaget en kode og du er logget ind på vores side.
    Da du har logget ind vil du nu kunne se et menupunkt mere foroven, som passer til det gavekort til du har.


  2. Find den ønskede vare.

  3. Læg varen i bestilling ved at klikke på symbolet ‘Vælg gave’

  4. Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser, kan du henholdsvis trykke på slet knappen eller rette i boxen med antal ved at trykke på knappen ‘Kurv’. ‘Opdater indhold’, hvis du vil se ændringerne.

  5. Hvis du har valgt og ønsker at bestille gaven. Går du op i kurven og gennemføre bestillings processen.
    Ved leveringsadresse er der måske allerede indtastet en adresse som passer med din arbejdsplads. Hvis det er sandt så vil din gave blive sendt dertil. Hvis din arbejdsplads har valgt at gaverne skal sendes hjem til din privat adresse, så skal du taste dine egne oplysninger ind.

Hvis virksomheden har valgt, at gaven skal afhentes i butik, er det medarbejderens eget ansvar at afhente gaven i den valgte butik inden for den angivne tidsperiode. 

Fragt og levering
Ved afgivelse af ordre vælger virksomheden, om gaverne skal leveres på firmaets adresse eller om medarbejderen selv skal afhente gaven direkte i butikken. Priser på levering er afhængig af antal ordre og sted. Leveringsprisen bliver opkrævet efterfølgende ordren.

Afhentes gaven i butikken, er det medarbejderens ansvar at få hentet gaven rettidigt og inden for den fremsatte tidsfrist. 

Reklamation og bytteregler
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra julegaventonder.dk skal der gøres opmærksom på i rimelig tid efter, at varen er modtaget. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Eventuel reklamation skal altid ske til butikken, hvor varen er købt og her er den almindelige lovgivning gældende.

Bemærk dog at gaver, der indeholder fødevarer, ikke er omfattet af dette og heller ikke tages retur/ombyttes.

Medarbejderen har mulighed for at bytte gaven i butikken, hvis der ønskes en anden vare. Gaven kan kun ombyttes til købsværdien og ikke den oplyste gaveværdi på julegaventonder.dk

Virksomheden kan ikke returnere varer til julegaventonder.dk efter køb, dvs. der er ingen fortrydelsesret for virksomheden for varer købt på julegaventonder.dk

Pris og betaling
På julegaventonder.dk kan virksomheden se priskategorier samt udbud i disse. Virksomheden afgiver ordre med angivelse af antal gaver, hvilken priskategori samt hvortil fakturaen skal sendes hvis der bestillers ved kontakt til julegaventonder.dk. Alle priser er inkl. moms. 

Betaling
EAN fakturering til det offentlige og andre institutioner er muligt efter ønske.
Øvrige virksomheder modtager faktura.
Betales der ikke rettidigt efter faktura, annulleres ordren.

Personoplysninger
Ingen personlige oplysninger, der registreres julegaventonder.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.
Gaveportalen anvender cookies til styring af indholdet i bestillingsmodulet. Ved at bekræfte vores handelsbetingelser, giver du som bruger samtykke til lagring af disse cookies på din pc, tablet, smartphone eller lignende, når du gennemfører en bestilling.
Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det f.eks. via menuen ‘Funktioner’ og menupunktet ‘Internetindstillinger’.

Under et køb udbeder vi os navn, firma, telefonnummer og mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Ved at godkende vores handelsbetingelser accepteres julegaventonder.dk´s persondatapolitik..